what if I left and it made no sense

Veckorna går fort nu samtidigt som semestern fortfarande känns rätt långt bort. Den här arbetsveckan är dock avklarad och i skrivande stund sitter jag, mamma och Olivia i bilen på en liten roadtrip mot Ullared. Vi är snart framme i Jönköping där vi ska övernatta innan vi tar oss an Ullared imorgon. Får se vad vi kan hitta för onödigt skit. Tanken är iallafall att vi ska köpa saker till Olivias 25-års fest i augusti. 

På vägen hem blir det ytterligare en hotellnatt, men i Linköping. Mysigt med tjejhelg, ljudbok, hotellfrukost och shopping! 

(null)
0 kommentarer

making up for teenage crime

Jag har haft en så skön vecka. Har endast jobbat tre dagar så har kunnat njuta av det fina vädret och bara tagit det lugnt utan måsten. Jag har ny tjänst på jobbet och har varit tvungen att plugga de senaste veckorna eftersom jag skulle skriva ett "bolåne-prov". Jag klarade det dock förra veckan så det har varit skönt att slippa tänka på det och inte få dåligt samvete över att man inte pluggar på sin lediga dag.
 
Förutom tre dagars jobb har bland annat jag roat mig med sommarfest på jobbet, AW på Broströms och i lördags åkte jag, mamma, Mange och Max upp till stugan över dagen för att få lite miljöombyte, bada och njuta av sommaren.
 
Nu måste jag dock ladda om för en mindre skön vecka. Jobbar sex dagar, varav fyra kvällar. Söndag blir dock min sista helgpass på hela sommaren!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
0 kommentarer