I need more hours with you

Har mentalt gått på semester redan i måndags men nu är det bara 2 arbetsdagar kvar ☀️
(null)

0 kommentarer

när jag blir större vill jag inte bli den jag är nu

Den här veckan tar jag helg redan imorgon, torsdag. Efter jobbet åker jag och Christopher (och Max såklart!) upp till stugan. Har sett fram emot den här helgen länge eftersom vi inte haft en helg tillsammans på flera veckor. Hoppas på bra väder så att man kanske kan ta sig ett dopp eller två i sjön.

Nedan ser ni hur härligt vi hade det förra helgen hos pappa. Så fort det är bra väder passar jag och Olivia på att åka dit och utnyttja deras pool. Hihi
(null)

(null)

(null)

0 kommentarer

I route for you

Vi hade verkligen en så mysig helg och mini-roadtrip. Det blev en hel del shopping på Ullared och alla blev mycket nöjda, till och med mamma. Hennes plan var första att lämna oss och själv åka till typ Varberg och spendera några timmar medan vi shoppade, men hon stannade kvar med oss och i slutändan var det hennes kvitto som blev det längsta. Hon älskar ju att göra fynd.

Efter Ullared åkte vi som sagt vidare till Linköping där vi bokat hotell. På söndagen njöt vi av hotellfrukost innan vi hoppade in i bilen och tog en liten omväg på vägen hem förbi Söderköping. Så fin och mysig liten stad att strosa i.

Roadtripen avslutades med middag på Koh Phangan hemma i Uppsala. Tack för bästa helgen på länge. Längtar så mycket till semestern nu!
(null)

(null)

(null)
0 kommentarer