jag hoppas att du ser mig fast kärleken är blind

I lördags eftermiddag åkte familjen från Pepparroten upp till stugan. Vi myste, fnissade och åt pizza framför brasan innan vi gick och la oss. På söndagen gick vi upp tidigt för att hinna åka lite i Romme Alpin en gång innan de stänger för säsongen. Tror inte jag åkt snowboard när det varit 15 plusgrader tidigare. Konstig känsla att typ svettas ihjäl samtidigt som man håller på med värsta vintersporten... På eftermiddagen blev dock snön alltför kladdig för att det skulle vara kul, men förmiddagen var bra!


Älskar snowboard och älskar verkligen min familj! 

0 kommentarer

seems like they're just happier than us these days

Förra veckan känns det som att våren kom på riktigt. Jag slängde äntligen upp mössan på hatthyllan och såg snödroppar i en rabatt. Det är ett vårtecken om något!

Den här blev det dock snöstorm men nu verkar det bli vår igen. Hoppas det håller i sig. Man är ju så svältfödd på solsken. 
Imorgon är det fredag igen och jag slutar 14.30, hur lyxigt?

1 kommentar

aldrig mer tjugofem

I helger firade jag min födelsedag, det är ju väldigt kul att fylla år ändå. Mamma bjöd mig på hotellfrukost och vi hade en jättetrevlig förmiddag. På eftermiddagen hade jag traditionsenligt födelsedagsfika och på kvällen kom vännerna över på mello-myskväll.
Trots att jag nu blivit så gammal att det enda jag önskade mig var ett sadelskydd lyckades mina närmast sörjande klura ut en hel del bra saker att ge mig. Fick dock inget sadelskydd så får väl ta och köpa det själv.
Tack för all uppvakting!
1 kommentar