what ever you decide to do, make sure it makes you happy

Om mindre än en vecka går flyttlasset till nya lägenheten. Då badrummet håller på att renoveras har vi bara börjat köra över lite blandade kartonger med sådant man inte behöver varje dag, typ böcker, filmer, elektronik och köksgrejer. Har insett jag nu hunnit med att flytta fem gånger på de fem år bott hemifrån. Men nu har vi ju köpt lägenhet så här kan vi stanna resten av livet, om vi vill.
 
Måste även visa den här fina tatueringen som jag lät göra för ett par veckor sedan. Fick presentkort av mina vänner när jag fyllde 25 och tyckte det var dags att använda det. Så nöjd! Det gjorde dock så jäkla ont att jag blivit lite avskräckt att tatuera mig igen. Men det hinner man väl glömma om några månader igen.
1 kommentar

tjejmilen

Första helgen i september går Tjejmilen av stapeln och traditionsenligt var jag och mamma där. Trots att det var flera månader sedan vi anmälde oss har ingen av oss löptränat det här året.
Det märktes.
Vi tog oss iallafall runt utan att stanna eller gå och på en helt ok tid. Så med tanke på våra förutsättningar måste man ju vara nöjd.

0 kommentarer