I watched you as you left but I can never seem to let you go

Vår gamla soffa blev såld på nolltid under förmiddagen så efter jobbet åkte jag tillsammans med Mange och hämtade den nya som stod och väntade på EM. Hade lite kris med ett soffben (som ni kanske sett på snap (rschink)) men nu är den iallafall uppe! Nu när jag liksom vet vad jag har att jobba med känns det som att jag kan börja fixa i ordning på riktigt. Skönt att lönen kom idag, vill till IKEA i helgen! 
2 kommentarer

a new chapter

Ibland tar livet oväntade vändningar. Sedan igår är jag heltidsanställd på Nordea som service-agent. Anställningen börjar med en två veckors intensiv utbildning. Det här är långt ifrån det jag pluggat men för tillfället känns det ändå som ett jobb som kan komma att passa mig. Jag vet fortfarande inte vad jag vill bli eller göra när jag blir stor, vilket jag ofta mår dåligt över. Så nu hoppas jag att jag kommer trivas på Nordea då det kanske finns möjligheter till utveckling. 

Jag har trivts så bra på Life så känns det tråkigt att lämna butiken men jag hade ångrat mig om jag inte tog den här möjligheten. I fredags jobbade jag sista passet och fick fina blommor av min butikschef Ida som har lärt mig så mycket de senaste månaderna. Jag hoppas att jag kan få användning för de erfarenheterna på mitt nya jobb. 

0 kommentarer

NICE

Här kommer en rejäl bildbomb från de bästa dagarna på länge. Nice levererade över förväntan trots att vädret inte hela tiden var på vår sida. Har ätit så mycket gott, skrattat, promenerat och shoppat. Kunde inte haft det bättre och speciellt inte ett bättre sällskap. Vilken tur jag haft som fått lära känna de här tjejerna!
 
1 kommentar