outfits

Här kommer outfit 3 och 4 för det här året... 2 gånger svart och leo på en vecka var inte planerat men snyggt ändå ju.

0 kommentarer

remember me

Måste bara nämna hur kul jag hade i helgen. Ganska random drog en kille som jag gick med på Johannesbäcksskolan ihop vår gamla låg- och mellanstadieklass på lite kubb och häng. Då det var kort varsel var det såklart svårt att få ihop alla såhär i semestertider men ett gäng på 11 personer tror jag vi blev iallafall.
 
Några har man ju sprungit på lite då och då ute på krogen, andra hängde med till samma högstadieskola men flera har jag inte sett sedan vi slutade 6:an. Vilket borde vara närmare 12 år sedan. Jag hade ärligt talat lite ont i magen och kände mig illamående då jag och Sara (hade aldrig gått om inte hon hade kunnat!) åkte till vår gamla dunge där vi brukade ha utomhusaktiviteter när vi gick på Johannesbäck. Jag var rädd för att det skulle vara sjukt stelt och visste inte alls vad jag skulle förvänta mig. Visst, det var lite stelt i början men när vi väl började spela kubb (och kanske fått i oss lite alkohol) blev stämningen så jäkla bra. Vi hade väldigt roligt och vi var några som drog vidare festen till Flustret sen.
 
Det som är så roligt är ju att när man gått i samma klass från 6-års verksamhet upp till 6:an växer man ju verkligen upp tillsammans. Man vet vad allas syskon heter, hur föräldrarna ser ut och i var alla bodde. Så var det ju inte alls i högstadiet och definitivt inte i gymnasiet, vilket är förståeligt. Så ja, kvällen överträffade med andra ord verkligen mina förväntningar. Längtar nästan till september då vi planerat att ha en till riktig reunion, då det förhoppningsvis kan komma lite fler också.  
0 kommentarer

take my hand, we will be fine, promise I´ll never let you down

Det här med Pokémon Go alltså, äntligen något som får Christopher att vilja gå ut och promenera. Idag gick vi runt i stan i över en timme. Vilket pangväder det varit de senaste dagarna föresten, hoppas att det håller i sig ett tag till! Jag är ledig två dagar nu, jobbar sju och därefter får jag semester. Minst sagt välbehövligt.
0 kommentarer