I´m gonna hold you, like I´m saying goodbye

Slut på jul och julhelg. Det gick väldigt fort, endast tre dagar ledigt liksom. I år var det inte bara jag som slog på stort när det gällde julklappar. Det är ju kul att ge, men det kändes faktiskt lite överdrivet när vi satt och öppnade paket efter paket. 
 
Nu har jag jobbet två av veckans fyra arbetsdagar innan det är dags att fira in det nya året. Planerna blir bara luddigare och luddigare så vi får se hur det slutar, men att jag ska dricka bubbel på tolv-slaget är ju givet.
0 kommentarer

I lose my breath for you and I don´t want it back

Två tredjedelar av vinterns bästa månad (december alltså) har redan passerat och snart är vi framme vid årsskiftet, för att inte tala om julafton som vi bara är 4 dagar ifrån. Det bästa som har hänt i december är att Olivia kom hem förra veckan. Så skönt att ha henne hemma igen! Det känns inte som att hon varit borta hela hösten, utan mest att vi inte pratat på ett tag.
Utöver jobb har december bjudit på julbak med vänner, en jäkla AW med jobbet, julklappsshopping och det traditionella julbordet med morfar. Jag har till och med haft lyxen att vara ledig två dagar den här veckan vilket gett mig lite tid att köpa de sista (nästan) julklapparna. Jobbar tre dagar nu innan det blir julledigt. Det står man ju ut med!
1 kommentar