barcelona

Drygt en vecka efter att vi kom hem från Barcelona kommer här en riktig bildbomb. Jag hann ta två bilder med min systemkamera innan den slutade att fungera så det fick bli turistbilder med mobilkameran och selfiesticken istället. Så surt! 
 
Vi hade det hur som helst himla bra men två dagar kändes för lite, en dag till hade behövts för att hinna se lite mer. Jag fick dock det jag hade önskat: miljöombyte, sangria, tapas och sol. Tack igen Christopher för den hör underbara födelsedagspresenten! 
0 kommentarer

countdown

Nu räknar vi ner dagarna. Det är inte långt kvar tills jag och CW tar flyget till Barcelona. Jag tror inte jag har nämnt att jag fick en resa av honom i 25-års present. Hur lyxigt är inte det! Lite värme, tapas, Sangria, lite shopping och bara miljöombyte, ska bli så skönt!
0 kommentarer

time stops like a bullet in my chest when you say that we might had enough

Det händer så mycket nu och veckorna flyger förbi. Samtidigt känns det som att jag bara står och trampar. Det verkar iallafall som att våren är på ingång vilket bara ger positiva vibbar.

I helgen var vi på en jätterolig 25-årsfest där vi firade Therese och Rickard. De hade maskerad och det är så kul när folk satsar på sina kostymer. Det var allt från räkor och bläckfiskar till skidåkare, film-karaktärer, ägg och bacon. Avslutade helgen med att gå på konsert ensam och se Melissa Horn. Det är något med henne och hennes musik, hon lyckas liksom sätta ord på många av mina känslor som jag inte ens vet att jag har. Det är coolt.

Här kommer hur som helst ett litet bildregn från de senaste veckorna.
0 kommentarer