den du inte vill tro att jag är, det är den jag är egentligen

Är det inte helt galet att det är julafton om fyra veckor?! Var tog november vägen? Att det är första advent redan på söndag känns så kontigt, jag har knappt hunnit längta. Det ska dock bli så mysigt att plocka fram advents-saker och kanske en lite tomte eller två. Jag jobbar i helgen så får alltså baka lussebullar både lördag och söndag. Det lär ju även bli någon form av adventsmys hemma hos mamma på söndag kväll, det brukar iallafall bli så.

 
0 kommentarer

you never say hey or remember my name

Roadtrip till Halland fram och tillbaka på två dagar var ju kul. Mycket bilåkning, såklart, men jdet finns ändå en charm i att åka bil långa sträckor. Man lyssnar på musik eller poddar, stannar och köper kaffe, kisspauser i skogen, tar en liten nap (om man inte är den som kör förstås!).

På Ullared var det som väntat mycket folk. Vi fick med oss en del hem, så som julpynt och diverse bra-att-ha-prylar. Dock hittade vi inte många julklappar. Jag kom på efteråt att jag borde funderat ordentligt innan på vad jag kunde köpa och till vem. När det är mycket folk överallt i ett så stort varuhus har man inte lust att springa fram och tillbaka mellan avdelningarna. Men, nu vet jag det till nästa gång!
 
Vi stannade och sov på Scandic i Jönköping. Hur lyxigt är inte det på en tisdag liksom. Vi käkade ute, kollade Sverigematchen på rummet, sov och gick upp till frukostbuffé. Kunde inte haft det bättre.
 
Alltså, blir full i skratt varje gång jag ser den här bilden. Inte åt Christophers min utan det enorma glaset med läsk! Vi beställde in en stor Cola som vi kunde dela på för att Christopher både ville ha öl och läsk.


Idag har kännts som en måndag, vi tog ju liksom helg mitt i veckan. Idag har jag haft en hel del planerat. Började morgonen med ett möte på banken, därefter var jag och CW och handlade mat, jag hade massagetid på eftermiddagen och om en stund ska jag möta Olivia på Friskis & Svettis. Dygnets sista timmar ska vi, jag och Olivia alltså, spendera i en biosalong. Vi ska se sista Hungergamesfilmen. Kul! 
0 kommentarer

för dig har jag låtsas och dolt mina tårar

Nu rullar vi mot Ullared. Christopher har nog varit både piggare och gladare. Han var på konsert i Stockholm igår kväll och kom inte hem förän 01.30. Snark! Jaja, han får sova i bilen om han blir trött.


1 kommentar