vi gjorde det


Så var uppsatsen klar och inlämnad. Vi var två lite skakiga tjejer när vi dumpade arbetet vi jobbat med halva terminen i institutionens brevlåda, men fasiken så gött det kändes!

Nästa vecka väntar slutseminarium och därefter är utbildningen slut... Hjälp! 
1 kommentar

I´ll wear the smile you gave me

Lever just nu bland flyttkartonger och allmänt flyttkaos. Vi har fortfarande inte fått internet, vilket gör att jag känner mig aningen avskild från sociala medier. Speciellt eftersom det knappt finns 3G i lägenheten och det därför inte ens går att använda mobilen.

Min förkylning har äntligen släppt och igår gjorde jag comeback på gymmet efter en och en halv veckas uppehåll. Trots att jag hunnit tappa mycket styrka kändes det så himla bra att vara tillbaka och på morgonens pw var det varmt, soligt och ja, nästan somrigt att jag nu nästan bubblar över av vårkänslor. Mår så mycket bättre när jag får röra på mig.
0 kommentarer

I'm gonna show you crazy

Att flytta är jobbigt. Det är jobbigt packa, det är jobbigt att packa upp men det värsta är ju ändå att flyttstäda. Nu är vi iallafall färdiga med själva flytten och har städat en hel del.

Förutom flytt har vi även hunnit med en del kul under helgen. I fredags hade jag och mina vänner examensfest på Smålands nation för familj och vänner och igår åt faniljen middag på Kött, kök och bar för att fira Frans 18-års dag.


0 kommentarer