sometimes you win, sometimes you learn

Måndag igen och idag drog sista kursen på kostvetarprogrammet igång, examensarbetet. Jag ska skriva tillsammans med Maria och jag tror, och hoppas, att vi kommer få till en bra C-uppsats! Just nu känns det iallafall inte som ett oövervinnerligt projekt men jag ska såklart inte ropa hej riktigt ännu.
Det har ju liksom bara gått en dag och vi har inte ens haft handledarmöte än, hehe..
 
0 kommentarer

I love Nike

Våren är på ingång och i butikerna börjar det dyka upp bra erbjudanen på bland annat springskor. Själv brukar jag införskaffa ett par nya varje vår eftersom de jag har hinner bli slitna. Idag var jag och mamma på XXL för att kolla och det fick bli ett par Nike-dojjor igen för fjärde året i rad. Varför ändra ett vinnande koncept?

Nu får det gärna bli löparvänligt väder ute så jag kan få testa skorna.


Det råkade även ramla ner en sport-bh och ett par shorts i påsen, också från Nike såklart. 
0 kommentarer

you must be my lucky star, because you shine on me wherever you are

Ångesten över morgondagens tenta är total. Jag har liksom redan ställt in mig på att det kommer gå dåligt och slutade därför plugga för länge sedan. Tre dagars tentaplugg räcker liksom inte, det borde väl vem som helst veta. Omtentan är alltså redan noterad i kalendern. Om jag nu mot förmodan skulle skrapa ihop tillräckligt med poäng till ett godkänt så är jag den sista som förtjänar det.
0 kommentarer