sleep, eat, work, train, repeat

Första veckan med sex arbetspass avklarade. Imorgon börjar det om igen. Ska dock jobba tre pass på gamla goda posten. Känns faktiskt allt annat än kul.
 
Åh just det, igår när jag skulle cykla hem efter jobbet var min cykel borta. Putsväck. Snodd, igen!! Blir så less. Den stod precis utanför jobbet där det rör sig människor hela tiden och ändå lyckas den bli stulen mitt på ljusa dagen. Tur att jag hade en kväll med tjejerna att se fram emot när jag promenerade hem.
 
Så kul att träffa nästan hela gänget igen. Blev även en sväng på Flustret i spöregnet. Somnade sedan på soffan framför Gossip Girl i väntan på Christopher.
0 kommentarer

beautiful things don't ask for attention

För några veckor sedan tog mamma med Olivia ut på middag och ikväll var det min tur att få gå ut och äta. Vi valde att gå till Meza, har velat gå dit jättelänge så det var kul att det äntligen blev av. Det var himla gott och vi blev sådär lagom mätta. En supermysig och lyxig tisdagskväll! 
0 kommentarer

det strålar så om dig

Efter ett supermysigt dygn i stugan är jag nu hemma igen och laddar mentalt inför de kommande tre veckorna. Ska jobba 18 av 21 dagar, blir trött bara av att tänka på det. Speciellt över att veta att några av dessa pass är postjobb... Bara att börja bocka av arbetspassen. Startar dock lungt med kaféjobb 10-16 imorgon.

Hur sugen blir man inte på knodd när man får umgås med sånna här små troll?!
 
0 kommentarer