cheers to the freakin' weekend

Så var det fredag igen och efter den här veckan kan jag bocka av ett quiz och en redovisning. Efter dagens skola och gympass vill jag nu inget hellre än att lägga mig på soffan och ta en snooze men nej, jag ska iväg på postjobb innan jag får ta helg. Det firas sedan med att tillbringa tid i tvättstugan fram till 22, vilken kväll...
Extra tråkigt är också att Christopher jobbar natt så jag kommer varken ha sällskap eller få hjälp med att hänga tvätten.
 
 
0 kommentarer

recept på "havrebröd"

När jag inte känner för att laga till värsta måltiden till lunch eller middag brukar jag slänga ihop äggröra eller omelett. För att få i mig kolhydrater brukar jag då göra ett sorts bröd/kaka av havregryn. Vet inte var jag ramlat på receptet från början men jag har utvecklat det lite efter hand så tänkte att jag kan dela med mig av det! Dessa går såklart inte att jämföra med vanligt bröd men om man av någon anledning inte vill äta vanligt bröd tycker jag att de här är ett ganska bra alternativ. :)
 
"Havrebröd"
40 gram havregryn
1 st äggvita (ca 30 gram)
1 tsk fiberhusk
Ca 1 msk vatten
Valfria kryddor. Jag brukar ha salt och oregano. Har även haft kanel och kardemumma när jag ville ha en mer efterrättskaka. 
 
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Blanda ihop alla ingredienser. Tillsätt lite mer vatten om smeten är väldigt smulig.
3. Platta ut två kakor på en bakplåtsklädd plåt.
4. Grädda ca 10 minuter tills de är fasta och knapriga.
 

Idag åt jag havrekakorna till lunch tillsammans med en tomatsoppa. 

0 kommentarer

start where you are, use what you have, do what you can

Som jag kanske nämnt (?) tog mina sex månader med onlinecoaching slut förra veckan. Helt sjukt att det redan gått ett halvår?! Jag har hur som helst länge oroat mig över hur det skulle kännas efter de här månaderna och hur långt jag skulle kommit.
 
Tyvärr kände jag mig inte alls redo att klara det här på egen hand, plus att jag anser att jag fortfarande är väldigt långt ifrån mitt mål, så jag och min coach kom fram till att jag ska köra fyra månader till. Det känns bra att jag kan fortsätta men efter de här månaderna får det vara nog, har inte råd med mer, hehe...
 
Ser det här som lite av en nystart och nu är det fullt fokus som gäller, iallafall fram till London! 
 
Trots att det allt för ofta känns som att inget händer med kroppen, är det bra att man kan bli lite glatt överraskad av att jämföra gamla och nya bilder. Det ger lite hopp!
 
0 kommentarer