give your heart and say "come and take it" and she will see you are a good man

Jo, det var ju det där nya jobbet jag skulle berätta om. Min far har gjort något sjukt men väldigt roligt, han har köpt ett kafé i stan. I mitten på mars tar han officiellt över, så då borde ni med andra ord göra Broströms Kafé till ert nya stammisfik!
Eftersom jag vill bort från Posten var jag såklart inte sen med att be om jobb och det är klart att jag ska få jobba där. Gårdagens första intro/minipass gick hur som helst bra. Mitt första riktiga arbetspass blir på lördag, så om ni kommer förbi och fikar ska jag glädjeligen plocka undan er disk!
0 kommentarer

the secret to getting ahead is getting started

En weekend i London var verkligen välbehövligt. Jag och Olivia har ätit gott, gjort en del shopping och promenerat en hel del. Det vi främst tar med oss var dock besöket på Harry Potter museet som var över all förväntan. Så himla kul och intressant!

 Idag var det ny kursstart och det blev inte direkt någon mjukstart då vi hade föreläsningar 10-17. Imorgon är vi lediga från föreläsningar men jag ska på någon sorts introduktion till ett nytt jobb, ganska pirrigt! Berättar mer imorgon för nu ska jag sova.
1 kommentar

the final countdown

Nu är vi verkligen inne på slutet av nedräkningen. Imorgon efter kursens sista seminarium åker vi, wiho! Jag är så förväntansfull och pirrig att jag knappt sovit någonting inatt. Har legat och tänkt på vad jag vill shoppa och bara njuta av lite semester.

Men, som sagt, först väntar ett seminarium så idag måste jag förbereda mig inför det. Sen vore det ju bra att packa lite också. Och kanske växla lite pengar. 
1 kommentar