don´t act like I didn´t fight for you

Sommarvärme och lediga dagar gör vardagen minst sagt behaglig. Medan Christopher jobbar natt funderar jag på vad som ska packas ner i resväskan. Om två dagar njuter vi av Medelhavet, värme och allt som hör Grekland till. 

0 kommentarer

you told me we would be forever but maybe we were just too young


Hur lyxigt har det inte varit med få vara ledig en hel helg? Speciellt när vi bjudits på riktigt fint väder! Helgen har bestått av två födelsedagsfiranden i form av kräftskiva, poolhäng och grillning. Idag skjutsade jag Christopher till jobbet och därefter åkte jag, mamma och Mange och åt brunch på IKEA. Vi fortsatte med loppisar och jordgubbsplockning. 
 
Fick en riktig sommarhelg med andra ord! Två dagars jobb kommande vecka, sedan semester.
0 kommentarer

things do not happen, things are made to happen

Sista monster-arbetsveckan avklarad och nu väntar "bara" en vanlig arbetsvecka där jag jobbar måndag till fredag. Det enda jag fokuserar på just nu är att jag kommer vara på Rhodos om mindre än två veckor!

Igår firades Olivias födelsedag med familjen och massa god mat. Vi satt ute på altanen och nu verkar sommaren äntligen komma!
Hade sån tur att även idag, på min lediga dag, få sol. Jag och tidigare nämnda födelsedagsbarn tog med oss söndagsgodis och cruisade till pappsen för att njuta av sol och pool. Minst sagt välbehövligt att få boosta min blekfeta kropp med sol och d-vitamin.

0 kommentarer