nothing is wrong if it feels good

Nu märks det att valborgsveckan dragit igång. Igår radades bajamajor upp i parken utanför och grannen hade fest. Jag hann sova några timmar mellan för- och efterfesten men låg vaken till cirka halv 5 då musiken till slut tystnade. Alarmet ringde sedan klockan 8 så det är inte konstigt att jag varit en zombie hela dagen. Åker därför till mamma senare ikväll för att förhoppningsvis få en natts ostörd sömn då kvalborg har en tendens att vara ännu stökigare. 
 
På tal om något helt annat har jag en rolig sak att berätta. Jag och Christopher har fått tag på en ny lägenhet! Eftersom vi bor i studentlägenhet och jag är klar med mina studier om ett par veckor (?!) har vi kollat runt lite på Uppsala hem under våren. Förra veckan var vi på visning och efter ganska mycket flyt får vi nycklarna till nya lyan redan om två veckor. Med andra ord är det dags att börja packa.
0 kommentarer

hello spring

Nu kan man väl ändå påstå att våren är här. Det börjar bli grönt på träd och buskar samtidigt som värmen vårvärme och sol smyger sig på. Jag och Maria har ätit våra luncher ute flera gånger utan att frysa allt för mycket och igår på min morgonpw hittade jag ett vitt hav av vitsippor. Så fint. Vinterjackorna är tvättade och nerstoppade i förrådet och jag hoppas på att man snart kan få inviga sandalerna jag köpte i London. Ikväll ska jag till frissan och förhoppningsvis bli lite vårfin i håret.
0 kommentarer

dagens outfit

Svart. Bästa färgen.
0 kommentarer