trying is tiring

Äntligen är första advent här och det är nu tillåtet att plocka fram adventssaker och kanske en och annan tomte. Detta får dock vänta för min del eftersom jag ska plugga hela dagen och skulle gärna vilja städa ordentligt innan pyntet åker upp. Måste dessutom stryka alla julgardiner innan jag kan sätta upp dom. Eftersom jag är mitt uppe i tentaplugg har jag inte ro att göra det just nu, eller iallafall inte idag då jag dessutom ska hinna tvätta ikväll. Gjorde dock lite adventsmysigt imorse med tända ljus och saffran i frukostgröten. 
 
Sitter just nu på Ekonomikum för att få lite miljöombyte plus att det finns mycket mindre som distraherar här. Hade jag varit hemma skulle jag nog stå med styrkgärn och dammsugare i högsta hugg istället för att plugga. Nu sitter jag ju bara och bloggar istället, haha!
 
0 kommentarer

saturday morning


Vaknade med en mycket bra känsla i kroppen och efter att ha ätit morotskakegröt samtidigt som jag läst lite bloggar ska jag nu ta tag i pluggandet. Om några timmat är det dags att åka iväg på helgens innebandymatch och därefter väntar lite födelsedagsfirande för Sammi. Hoppas ni får en trevlig lördag vänner!
0 kommentarer

dare to dream

Efter dagens seminarium åkte jag direkt till jobbet. När jag slutat kom jag för en gångs skull hem till dukat bord och lagad middag, lyx. Har sedan dess inte rest mig ur soffan. Så jäkla slut i kropp och knopp. Laddar mentalt för en helg full med plugg...
 
Så jäkla mycket soffläge på oss två ikväll! 
0 kommentarer