I don´t need you but I want you

Hjälp vad jag är shoppingsugen! Har de senaste dagarna suttit hemma framför datorn och skrivit på de sista två uppgifterna och jag märker att jag väldigt lätt hamnar inne på diverse internetbutiker för att spana in utbudet av skor, sommarkläder, bikinis och allt möjligt kul.Klickar i de saker jag vill ha i varukorgen och stänger ner sidorna innan jag hinner köpa något.
Måsste övertyga mig själv att jag kommer hitta mycket jag vill ha i New York så ska hålla i pengarna tills dess. Kommer vara på sånt sjukt bra shopping humör att mamma och Olivia inte hänger med. Om en vecka är vi där!!
 
Kanske för mycket att hoppas på en shoppingresa i stil med London... men min väska ska iallafall vara tom på vägen dit!
0 kommentarer

if you can´t stay, then you do not have to pretend

Idag är det torsdag. Har lite svårt att hålla koll på dagarna när man ska studera självständigt. I tisdags kom iallafall Eve över för att dricka lite öl och spela lite spel med mig och sambon. Vi knatade därefter till Snerkes för att fira att vi kan festa en tisdag. Träffade på mina klassisar och även Sanne var där. Vi hade himla roligt och drack himla mycket billig öl. 
 
I början av kvällen var vi såhär fräscha!

Avslutade kvällen med kebab, mindre fräscha tjejer men mycket god kebab-tallrik!
 
 Gårdagen kändes som en söndag. Var bakis och sov bort hela dagen. Var dock tvungen att stila till mig framåt kvällen eftersom jag skulle bjuda mamma, Biggan och Olivia på middag. Eller ja, mamma hade lagat paj och köpt vin men jag stod för efterrätt och lokal. Det är alltid kul att träffa Biggan, vi hade jättetrevligt och fick massa bra tips inför New York-resan.
 
Tror föresten jag glömt att nämna att jag, mamma och Olivia åker till New York nästa fredag!! Jag ser fram emot det med skräckblandad förtjusning. Har bara varit i USA en gång. Det var solsemester i Florida men nu väntar snarare shopping och sight seeing i en stad jag så länge velat besöka. Wiho!
0 kommentarer

dagens outfit


kjol - asos, linne - cheap monday, skor - converse
 
0 kommentarer