outfit

Såhär var jag klädd under lördagens 50-års firande.
/Linne - H&M/ byxor - forever21/ skor - Skorett/ halsband - asos/
1 kommentar

can´t go home alone again, need someone to numb the pain

Igår var det fiande gånger två. Det började med 50-års öppet hus för Susanna på dagen som följdes av födelsedagsfirande för Towa. Så kul att träffa mina fina vänner igen, efter vad som känns som hundra år! Gick hem från BJ vid stängning med paraply och falafel i högsta hugg.
0 kommentarer

I´d rather be in NYC

Vet inte varför jag inte skrivit någonting om New York resan än... Känner just nu en enorm längtan bort från kalla Sverige och drömmer mig tillbaka till USA. Passar därför på att lägga upp lite bilder.
Förutom ganska mycket shopping så hann vi även se en hel del. Vi gick på High Line, var på musikal och museum, åkte upp i Rockafeller Center samt strosade i Central Park. Eftersom jag ibland kan känna obehag i att åka tunnelbana när det är mycket folk gick vi också en hel del, vilket gjorde att vi på så sätt såg ganska mycket av staden. Det gjorde också att det blev en del Starbucks-stopp för att vila fötter och fylla på med lite energi. Mamma bar med sig små Snicker´s och frukt som plockades fram när någons blodsocker började falla och långsamt förvandlades till en bitch. -Nu är det dags för en bitchbanan!
 
Mitt bästa ögonblick från resan var första morgonen när vi åkte in till Manhattan och kom upp från tunnelbanan. Jag blev helt känslosam, lycklig, överväldigad, berörd och tårögd över att äntligen få vara i New York. Att se att gula taxibilar att stora blinkande skyltar precis som på tv kändes nästan overkligt. Även musikalen som vi såg, Lion King, var också sjukt bra och coolt gjord, utan tvekan den bästa musikal jag varit på.
 
 
 
 
0 kommentarer