outfit0 kommentarer

I want someone who feels lucky to have me

Jag är så avundsjuk på alla er som har semester!! Jag vill bara vara lite ledig men har fortfarande tre jobbveckor kvar och vem vet vad det är för väder då. Kan iallafall glädja mig åt att jag får en bra augustilön, kommer räcka till mycket mat, vilket är det enda jag lägger pengar på just nu.
 
Det är helt sjukt hur mycket jag ska äta. Det ju dock åt rätt håll då våg och måttband visar minus och jag litar på min coach till 100 procent. Känner mig typ aldrig hungrig och mitt sötsug är som bortblåst, vilket gör mig överlycklig. Innan jag körde igång var jag sugen på något sött typ jämt. Nu ska jag ta tag i disken, sedan väntar sängen.
 
0 kommentarer

life is too short to spend it at war with yourself

För några veckor sedan köpte, eller anlitade, jag en personlig tränare och kostrådgivare. För en vecka sedan körde jag igång med mitt schema och hittills har allt känns och gått bra. Det är så skönt att slippa fundera på vad och hur mycket jag ska äta eller vad jag ska träna. De senaste månaderna har jag tappat motivationen till att träna helt och jag hoppas och tror verkligen att det här kommer hjälpa mig på traven. Mitt första mål är att komma i form inför Tjejmilen och förbättra min tid från Blodomloppet!
 
1 kommentar