dagens outfit

Bad min bloggande vän Amanda att fota mig idag i skolan, därav den väldigt orangea färgen på väggarna. Vi har alltså inte målat om i vardagsrummet om ni trodde det! Amandas blogg hittar ni förresten -> här.
T-shirt - T-shirt store/ Jeans med slitning - Zara/ Mössa - Beyond Retro/ Skor - SixtySeven/ Klockan köptes i Åre för sisådär 6 år sedan

3 kommentarer

Opposite of love isn't hate, it's indifference. Because if you hate someone, you still care.

Imorse var jag uppe alldeles för tidigt för min smak då första föreläsningen började 8.15. Slutade 12 men då var det dags för grupparbete. Hem och vända igen för att åka till jobbet där jag nu sitter på lite rast. Slutar 20 och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Ska hem och duscha och därefter träffa lite sköna bönor iallafall.
Gått på alvedon hela dagen för att orka med mitt tunga huvud så det blir nog inget vilt festande för min del (är dock aldrig speciellt vild, men aa ni fattar).
0 kommentarer

So you wanna play with magic, boy you should know what you're falling for

Idag hade jag äntligen tid för att få mina naglar fixade, var hos samma tjej som Emma och Sanne går till på Hårkompaniet och jag blev verkligen inte besviken. Körde på naturella naglar ännu en gång. 

Har blivit förkyld nu också. Ont i halsen och allmänt hängig känns inge kul. Försöker pigga upp mig med te, Siggemys och AlxJames klipp på vine och youtube, älskar honom!
0 kommentarer