keep runningIdag var det inge kul att springa. Hade ont här och var och kände mig tung i benen. Det värsta är att benhinnorna, som jag haft problem med tidigare, börjar ömma så nu får det inte bli något mer spring den här veckan. Förutom innebandymatch i helgen!
 
Funderar istället på att ta mig till gymmet imorgon, har gymmat en gång på över två månader vilket gör mig lite deppig. Från att gymma 4-5 gånger i veckan till ingenting har märkts då jag tappat mycket muskler. Har ju dock inte kännt mig motiverad till att gymma så på ett sätt är det bra att jag inte tvingat mig dit. Träning ska vara roligt och nu börjar jag äntligen känna mig sugen på att styrketräna igen!
0 kommentarer

outfit

Igår kväll var det middag och bowling med Culina, studierådet på vår institution. Jag var klädd såhär, och ja ni ser väl att håret är kortare också?!
Glittrig kofta - H&M/ Linne - Monki/ Jeans - Zara/ Skor - Nike
0 kommentarer

we are at the point of no return

Efter att ha börjat dagen med att ringa massa samtal har jag nu, efter onödigt massa krångel, fixat så att vi har el i lägenheten när vi flyttar in. Tror allt praktiskt är klart nu, förutom bredband och tv-licens. Blir less på att det är så mycket som ska fixas bara för att man flyttar. Tycker liksom att allt borde ingå i hyran när man ändå ska bo i en hyresrätt, men tydligen inte.
 
Tar just nu en pluggpaus med kaffe, frukt och kvarg. Kaffet, med hasselnötssmak, vann jag på julklappsspelet vi kostisar hade när vi hade vårat lilla julbord. Det är mums!
På tal om kaffe så önskar jag mig en pressobryggare i födelsedagspresent. Notera att det idag är 14 dagar kvar till min 23-årsdag, samt muntlig tenta, men det noterar vi inte!
0 kommentarer