we will never be over if we don´t begin

Den här dagen började med att jag vaknade med ett ryck och insåg att jag försovit mig och redan var tio minuter försenad till jobbet... Slängde på mig kläderna och cyklade mitt snabbaste upp till Posten, det är tur att jag bor så himla nära! Hann med andra ord inte äta frukost vilket förstörde i princip hela dagshumöret. 

Det var därför tur att vi fick åka ut till svärfar och bli bjudna på middag med lyxig efterrätt. Lite svårt att komma igång med strikta kostschemat igen...
0 kommentarer

we were so high, but now we´re falling

Efter såhär många dagars ledighet börjar dagarna flyta ihop, känns som att det varit söndag fyra dagar i rad...
Julen var hur som helst så himla bra med massa familjemys, julgodis och även lite snowboard-åkning. Vi hade tydligen varit väldigt snälla i år då vi alla fick en hel hög med julklappar. 
 
Tråkigt nog har jag lyckats blivit förkyld igen med svullen hals, snuva och ont i kroppen. Så himla surt att går runt och vara halvförkyld och hängig i flera dagar. Jag hade gärna tränat nu när jag ätit så himla mycket de senaste dagarna men jag vågar inte då jag är rädd att jag ska bli riktigt dålig. Får vänta ut det och se till att hitta tillbaka till mina vanliga kostrutiner.
0 kommentarer

dan före

Efter att ha jobbat två och en halv dag på Posten och är jag nu mer än redo för jullledigt! Har precis ätit, duschat och packat och väntar på att bli upphämtad av mamma och Olivia. I år firar vi jul med kusinerna och morfar uppe i stugan. Grabbarna, det vill säga Magnus, Frans och Christopher, åkte tidigare idag för att värma upp huset tills vi kommer. All skid/snowboard-utrustning är med så förhoppningsvis är det tillräckligt många backar öppna i Romme Alpin för att det ska vara värt att åka en dag eller två.
 
Eftersom internet inte existerar i stugan får jag önska er, mina vänner, en riktigt god jul en dag för tidigt! Jag ska verkligen njuta över att vara med familjen, äta god mat och vara ledig. Hoppas ni också kommer göra det.
 
 
0 kommentarer