outfit


/Jeans - Levis/ Kappa - Gina Tricot/ Skor - Nike/
0 kommentarer

I don´t trust words, I trust actions

Igår klockan 05.00 landade vi, väldigt väldigt trötta, på Arlanda. En timme senare var vi hemma och ramlade i säng. Jag sov till klockan 12 men Christopher var tvungen att åka iväg på hockeyrelaterade saker redan klockan 9, stackarn. Efter STORhandling, intervallträning och middag skjutsade Christopher mig till Sanne och Emelie som hade lite förfest.
Tror föresten inte jag nämnt att CW äntligen tagit körkort! Efter två veckors intensivkurs fick han det äntligen och ingen kan vara gladare än jag som tjatat så länge på att han ska ta tag i det. Ännu roligare är ju att även Olivia tog sitt körkort på samma dag!
Hur som helst kändes det väldigt lyxigt att för en gångs skulle få skjuts och bli hämtad av min nya privata chaufför, hihi.
 
 
 
0 kommentarer

it´s okay not to be perfect

Resväskan är packad och nu räknar jag ner timmarna tills vi åker till Arlanda imorgon. Men eftersom det inte är förrän på eftermiddagen måste jag gymma och göra ett par sista ärenden innan det är dags.
 
Det ska bli spännande att se hur den här resan kommer bli. Jag kommer såklart försöka följa mitt kostschema så gått det går och och beroende på hur hotellets gym ser ut, även träna mina vanliga pass. Vi bokade halvpension så vi får två måltider på hotellet, frukost och lunch eller middag. Tänkte att det kunde vara bra med blandad buffé, eller vad de nu kan tänkas servera, så jag kan välja det jag kan äta. Det svider såklart lite att jag måste avstå från glass, som jag ääääälskar, men så länge jag får vara i solen vid en pool med en kall Cola Zero i handen kommer jag njuta!
 
Här har ni en suddig bild från i tisdags efter veckans ryggpass. Ryggen är det enda ställe jag har lite synliga muskler.
 
0 kommentarer