Don´t find love. Let love find you. That´s why it´s called falling in love, because you don´t force yourself to fall. You just fall.

Igår tog jag och Christopher tåget till Stockholm för att njuta av varandras sällskap och eventuellt spendera lite pengar. Vädermässigt visade sig huvudstaden från sin bästa sida, dock lite väl varmt för att gå runt i affärer i svarta jeans, men man får ju inte klaga!
 
Förutom att jag köpte ett par nya jeans (som jag absolut inte tänkt köpa) hittade vi inget. Därför struntade vi i shoppandet och mötte upp Amanda och Karl för ett glas vin/ 3 öl på en uteservering som senare blev en middag på Texas Longhorn och därefter en islatte på Starbucks. Vi åkte hem mycket nöjda, mycket mätta och belåtna.
0 kommentarer

dagens outfit


Firar att det är fredag med kjol och klocka!
0 kommentarer

ohana

Är helt slut efter den här dagen. Sovigt dåligt på grund av dumma och sjuka mardrömmar. Jättelång skoldag, 8-17, som varit påfrestande både psykikt och fysiskt. Därefter steppass med Sammi vilket i för sig var skönt eftersom jag kunde släppa tankarna men nu är jag så trött att jag knappt kan röra mig.
 
Det gör ont i mig över att livet kan vara så fruktansvärt orättvist och idag uppskattar jag min familj extra, extra mycket.
 
0 kommentarer