we kissed, I fell under your spell

Mitt inne i tentaplugg och där med även inne i en sjuk jäkla ångest. Trots att jag fortfarande har tre hela dagar med plugg känns det helt omöjligt att klara tentan. Så mycket värre än inför någon av de tidigare tentorna.
 
Men jag har ju i alla fall Sigge hemma som stöd, eller kanske distraherar han mig mer. Min fina lilla, lilla kissekatt som min fina sambo köpt åt mig i två-års present. Fniss.
0 kommentarer

I got another confession to makeDet börjar märkas att jag i princip inte gjort annat än att plugga de senaste veckorna. På nattduksbordet har det blivit en hel hög med olästa tidningar. Har liksom både den här månadens och förra månadens ELLE någonstans där under. Inte kul!
Nästa helg, alltså efter tentan ska jag ha läsmarathon och catcha up bland mode- och träningstrender.

Det märks också att träningen fått lida. Tanken var ju att klämma in något träningspass här och var men nu har jag ju varit krasslig i över en vecka och inte velat träna. Sämst! Har heller inte skött kosten så bra vilket resulterar i att jag börjar känna mig degig...

Kul att plugga ekonomi!
1 kommentar

kill all my bad dreams

Min onsdag började inte direkt super. Men efter att jag tog på mig en kjol, hörde bästa låten på väg till skolan och nu fått en goodiebag efter att jag köpt biljett till en modevisning/fest känns dagen lite roligare. 
0 kommentarer