du har inte gjort det lätt, även fast han inte alltid visar det så vet jag det på nått sätt

I helgen som var ville Christopher att jag skulle klippa hans hår. Hur han har fått för sig att jag skulle kunna detta är en gåta då det enda hår jag någonsin tidigare har klippt är pappas och hans frisyr är ju definitivt inte avancerad. Där är det bara att köra på med trimmern liksom.
 
Hur som så gjorde jag ändå mitt bästa och resultatet blev väl inte bra men heller inte jättedåligt. Dagen efter skulle Christopher trimma lite på ett ställe jag missat när jag hör ett skrik ifrån badrummet. Han hade tagit fel "huvud" på trimmern och går numera omkring såhär:
0 kommentarer

tror nog ändå att du hade gjort mig besviken

Fick sova ut ordentligt imorse och vakna upp till en dag utan planer, förutom en träningsdejt med syrran. Är ledig mellan två kurser fram till tisdag, en hel vecka! Hade tänkt chilla grillen och göra sådant man annars aldrig hinner med, typ läsa en bok och fixa lite hemma.
 
Typiskt att min chef precis ringde och sa att jag får jobba torsdag och fredag... Hade i för sig erbjudit mig då jag behöver lite extra pengar till julklapps-shoppingen men eftersom han inte hört av sig trodde jag att jag skulle slippa. Det blir alltså tidig uppgång och spring i trappor för min del torsdag och fredag. Inte pepp!
 
I brist på andra bilder bjussar jag på en såhär skojig bild.
 
0 kommentarer

dagens outfit


Klänning - Monki, tröja - Monki, jacka - Hollies, skor - Sixty seven
0 kommentarer