I should have bought you flowers

Idag har pm-skrivning, sushimaking och idolmys stått på schemat. Nu väntar plugghelg...


0 kommentarer

it's hard to dance with a devil on your back so shake him off

Det är verkligen deppigt hur mörkt det är nu. Det är inte många timmar om dygnet man hinner se hur världen ser ut i dagsljus. Jag blir helt rubbad när det är mörkt på morgonen. Oavsett om jag sovit mina 8 timmar kommer jag verkligen inte ur sängen. Det är tur att jag börjar 10.15 de flesta dagar för trots lite sovmorgon lyckas jag inte ta mig upp förrän efter 9, och då rullar jag ur sängen även om att det ändå är relativt ljust ute (när man drar upp persiennerna).

Med andra ord har jag ofta lite bråttom på på morgonen. Jag är en frukostmänniska och är hungrig när jag vaknar och hoppar därför aldrig över frukost. Vilket mitt utseende blir lidande av. Jag hinner varken sminka mig eller ens borsta igenom håret. Jag klär mig inte i en rolig outfit jag känner mig snygg i utan tar bara första bästa bralla, linne och stickad tröja. Och en mössa för att täcka håret förstås!
 
Därför kändes det bra att få naglarna fixade idag. Nya fräscha naglar väger förhoppningsvis upp lite av det andra inte lika fräscha.
0 kommentarer

det har aldrig varit mer uppenbart, sen den dagen är det du och jag

Börja sakta men säkert sjunka ner i en tentapluggsperiod. Nästa fredag är det dags och jag känner mig så otorligt långt ifrån ett G men jag ska göra allt för att ta vara på varje pluggminut. Det är tur att advent inte är långt borta nu, frysen är laddad med lussebullar som väntar på att få plockas fram på söndag (här tjuvstartar vi inte!) och igår satte Christopher upp en ljusslinga på balkongen. 
 
På tal om Christopher fick jag sitta med när dom sydde ihop hans ögonbryn i söndags. Det var inte jättekul att se honom helt blodig i ansiktet men som tur var så är ju ett sprucket ögonbryn inte så allvarligt! 
 
0 kommentarer