we laugh until we think we´ll die, barefoot on a summer night

Jobbade ju kväll i fredags och när jag kom hem slängde jag i mig middag, hoppade in i duschen, rev ut halva garderoben och fixade mig för att till slut möta upp Sara och Malin på stan.
Vi drack sangria på Edenbergs för att sedan vandra vidare till Båthuset för drink, öl och shot innan vi hamnade på BJ. Hade en himla bra kväll och promenerade hem med min man i den ljusa sommarnatten runt 4-tiden.
0 kommentarer

dagens outfit

Kjol - asos, t-shirt - Cheap Monday, skor -Primark, jeansjacka - Levi's, tygväska - Köpenhamn, solglasögon - Ray Ban
0 kommentarer

salt in the air, sand in my hair

Idag har jag varit igång hela dagen. Vaknade med ett ryck 4 minuter innan jag skulle vara på jobbet och sedan dess har jag knappt suttit ner förrän nu. Lång och tung dag på jobbet, gym, en 7 km pw med Emma och nu är jag helt död. Tur att man har en hemmaman som den här veckan tvättat fönster, bakat bröd som jag länge tänkt göra men det inte blivit av och nu står han och vispar ihop proteinfluff till mig.
 
Imorgon börjar jag inte förrän 13.30, ska bli skönt med sovmorgon och att äta en stor frukost i lugn och ro. Får hoppas på lite förmiddagssol också.
Längtar efter sandstrand, grekisk mat, kall cola, en pim, medelhavet och stekande sol. Forfarande 8 veckor tills vi åker...
 
0 kommentarer