every accomplishment starts with the decision to try

Idag är både jag och Christopher lediga från föreläsningar. Vi sov ut ordentligt, vilket var väldigt behövligt efter gårdagens pubrunda... Sedan åt vi pannkakor till frukost/brunch/lunch.
 
Gjorda på bovetemjöl, ägg, mjölk och salt. Och så lite vaniljpulver.
Hade ett halvt äpple, keso, lite lågkalori-äppelmos och kanel till. Mums!
Cirka 320 kcal.
 
Nu ska vi båda försöka plugga lite!
 
0 kommentarer

that voice inside your head saying that you can't is a liar

Idag körde jag och Christopher ett jättebra ryggpass! Ett sånt som man känner sig helt slut i kroppen efter. Kommer definitivt köra samma fler gånger.

Ett av mina mål innan det här året är slut är att kunna göra ett par riktiga chins utan hjälpvikt. Är just nu ganska långt ifrån men har fortfarande 11 månader på mig!

2 kommentarer

because I love getting stronger day after day

Heldag i skolan där vi gjorde debut i våra vita labbrockar. Det här med att titta på bakterier och mögelsvampar gör ju att man blir lite nojjig!
 
Dagens träningspass började med 20 min på löpbandet följt av en timmes yoga. Yoga var precis vad man kropp behövde, så skönt att sträcka ut musklerna ordentligt. Ska se till att gå på ett yogapass minst en gång i månaden för att mjuka upp mig lite, så stel!
 
Imorgon börjar jag 8.15, snark, men på torsdag är jag helt ledig vilket betyder att man kan gå all in på nollnings-pubrundan imorgon kväll!
 
0 kommentarer