should have known you´d bring me heartache

Mitt inne i tentaplugg och till min stora lättnad går det förvånansvärt bra. Vill verkligen klara den här omtentan så att jag blir av med skiten. Måste hålla mig uppdaterad på ämnet till nästa tentatillfälle i slutet av nästa vår vilket jag inte alls är sugen på.
 
Igår var jag och Christopher nere på en stan en kortis för att endast spana in footish mellandagsrea då de hade stängt på annandagen. Såklart kunde jag inte motstå frestelsen att köpa ett par sneaker på rean. Även om det kanske inte räknas som något jag verkligen måste ha. Eller jo, det gör dom! 
 
0 kommentarer

still awake here in the silence

Så var julhelgen slut och imorgon är det dags för jobb en dag innan det blir riktig helg. Det kan man nog stå ut med.

Igår festade jag ensam tjej tillsammans med Christopher och hans 12 polare, det var jättekul och idag har jag haft ont i huvudet. Trots det ville jag såklart ner på stan för att spana in årets mellandagsrea. Fick endast med mig ett par fynd hem då jag förbjöd mig själv att köpa "bara för att" vilket resulterade i att ganska mycket fick hänga kvar i butiken.

Fick sedan mina naglar fixade, naturella denna gång. Ska vara superförsiktig på jobbet imorgon så att ingen går av eller blir ful. Imorgon är sista dagen jag jobbar på jullovet eftersom jag måste plugga till omtentan. Har så mycket ångest inför den.
0 kommentarer

christmas is all around us

Så är julafton ännu en gång snart slut och tomheten över att den mysigaste högtiden nästan är till ända börjar infinna sig.
Har haft en mysig morgon ute hos svärfar och svärfar och en lika mysig eftermiddag och kväll hos pappsen och Susanna. Har fått finfina julklappar och har fortfarande hälften kvar då vi har julklappsutdelning 2 med mammas sida först på nyårsafton. Ibland är det verkligen lyxigt med två olika familjer!0 kommentarer