you don´t know how lovely you are

Oj, hjälp. Har nu ikväll insett hur mycket jag har att plugga inför tentan. Har ju fortfarande en vecka på mig, så om jag isolerar mig från allt och alla så ska det nog gå. Så, hörs nästa torsdag då! Nej skämt och sidå, men det blir ju typ så...
 
Nu väntar sängen. Tacopajen blev föresten värsta god, och nyttig. En lagom stor bit, med ganska mycket sallad, tomat och gurka, lite tacosås och kvarg blev inte mer än ca 400 kcal. Score!
 
0 kommentarer

you're born, you die, and in between you make a lot of mistakes

Har haft en lektion idag, åt lunch här hemma och fastnade såklart vid tv och dator när jag egentligen borde plugga. Söker recept och vill bara springa ner till Willys och köpa ingredienser till att baka knäckebröd. Knäckebröd liksom... allt för att inte plugga.
 
Ska slänga ihop en smal tacopaj till ikväll och behöver ju i för sig ingredienser till det också. Äh, sticker till Willys nu så hinner jag plugga typ 20 minuter innan jag ska möta Christopher på gymmet. 20 minuter är väl bättre än 0 minuter?
 
0 kommentarer

sometimes its easier to hide away when the winter comes and its shorter day

Har haft värsta spänningshuvudvärken hela dagen. Hoppas verkligen inte att en förkylning är på ingång. Efter skola, gym, dusch och middag slocknade jag i soffan. Vaknade med ännu mer huvudvärk...
 
Ska försöka läsa lite i Näringslära boken nu, tenta nästa torsdag ju och jag har knappt börjat plugga. Ingen framförhållning som vanligt.
 
0 kommentarer