when I am with you, the only place I want to be is closer

Om ni inte orkar läsa supercheesy inlägg, sluta läs nu. Men fortsätt helst. Vill ju liksom öppet berätta hur mycket jag tycker om min underbara sambo.
Min älskade Christopher som vet exakt hur jag vill bli kramad när jag känner mig nere, som gör världens godaste pannkakor, som man kan sitta och betrakta hur länge som helst och fundera hur man lyckats hitta sin perfect match, utan att leta. Min soulmate, min andra halva, the love of my life, drömprins och bästa vän som jag älskar av hela mitt hjärta.
 
1 kommentar

I need someone that won't give up on me

 
Lite less man blir då jag ännu en gång fått en parkeringsbot, för att jag stått för nära övergånsstället här utanför. SUG! Så fruktansvärt ovärda pengar...
 
Då är det tur att jag har världens bästa pojkvän som gör världens godaste pannkakor för att göra mig på lite bättre humör. Innebandyträning på det och nu är det sovdags. Börjar 7.30 imorgon.
0 kommentarer

I make no apologize for how I chose to repair what you broke

Tillbaka i stan efter en lugn midsommar-helg i stugan i Dalarna. Kunde inte haft det bättre. Tillräckligt fint väder på midsommarafton för att kunna gå i bikini och på midsommardagen blev det lite utflykt och shopping.
 
Packat upp och packat om inför festival, men Emmas hjälp, som kom förbi på lite häng. Två dagars jobb innan jag och Emma (den andra) åker till Peace&Love. Väderprognosen ser dock sugig ut, men tror inte konserterna kommer göra mig besviken!
 
 
0 kommentarer