I'd be lying if I told you losing you was something I could handle

På mitt jobb finns det inget som heter klämdagar. Det är tråkigt. Speciellt idag då hela stan firar valborg och jag var tvungen att jobba. Fick i för sig sluta en timme tidigare och får extra betalt, men ändå!

Ska göra mig i ordning och möta upp mina vänner. Borde kanske öppna en cider på en gång. Har en känsla av att jag ligger efter.
0 kommentarer

one week together, that's all it took, one week for me to fall for you

Har haft en underbar lördag. Började med att tvinga med mig Christopher till gymmet, roligt med sällskap för en gångs skull. 12.30 befann vi oss på stan för att spana in Dragarbrunns-gallerians modevisning där både mamma och Sanne agerade modeller. Dom var fina!

Drog en lunch på Panini tillsammans med Sanne, Emelie och Jakob innan vi åkte vidare för att kolla på soffor. Hittade en hel del fina, nästan lite väl stort utbud. Bjöd in oss själva hos Christophers mamma och precis när vi slog oss ner i soffan hemma hos Christopher för att avsluta med film och godis ringde Fritjof och ville ha sällskap. Så vi knatade över och la beslag på hans soffa istället medans han fick ligga på golvet.

Monsterlångt inlägg om ingenting men lovar att lägga upp modevisningsbilder imorgon. Och just det, supervädret är ju ett stort plus också!

0 kommentarer

det är en känsla som du lämnar när du vänder bort din blick

Hade säsongens sista innebandy-träning igår. Det kändes faktiskt lite tråkigt när jag åkte därifrån då jag liksom inte vet när eller om jag kommer spela innebandy igen. Har hoppat av laget så nästa säsong är oklar.

Hur som helst. Idag hade jag och Christopher tacos-torsdag, som så många gånger förut. Tryckte en halv bakad B&J, fick dåligt samvete och gick bort ett par hundra kalorier under en timmes power walk.

Sängen nu då!

0 kommentarer