du säger att något känns rätt, men det här är fel

Har nu packat ner delar av mina saker, tömt bokhyllan, byrån och så. Tror jag är uppe i fem/sex kartonger och då har jag fortfarande över halva garderoben kvar... Jag hatar att packa, och hatar ännu mer att packa upp!

Imorgon går delar av flyttlasset men har inte tillräckligt med tid för att flytta in på riktigt, får göra det på söndag eller senare i veckan. Så att ni vet!

Hade seriepremiär med u-laget ikväll föresten, vinst med 8-1. Tokskönt att vinna första matchen, och tokskönt att göra två av målen. Formen kanske hittade tillbaka i tid ändå. Får se imorgon bitti då det är match med a-laget.
0 kommentarer

innan jag kände digEfter att ha lyssnat på hela albumet tre gånger på Spotify (nej jag har inte premium) kunde jag inte låta bli att klicka hem det. Väl spenderade pengar! Hon är så bra.
0 kommentarer

nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division

Vaknade verkligen så jäkla bra imorse. Det var till och med lätt att gå upp och jag kunde inte sluta le trots att jag egentligen var hur trött som helst. Tokskön känsla!

Hade en rätt lugn dag på jobbet och en helt okej bra träning. Kul med seriepremiär i helgen, men formen har inte riktigt velat hänga med de senaste veckorna. Hoppas det släpper när det väl gäller! 

0 kommentarer