söndagHur länge som helst har jag letat och funderat över var vår andra tsatsiki-film tagit vägen. Har varit så sugen på att titta på den. Igår hade pappa plockat fram alla våra vhs-filmer och där fanns den ju! Jag blev lite jätteglad och snart har jag sett klart hela. love it! "Utan vänskap, ingen kärlek. Utan kärlek, inga kyssar."

0 kommentarer

söndag

Snyter fortfarande ut 10 liter snor om dagen. Hostar fortfarande så att det svider i halsen. Saknar fortfarande innebandy-pojken förfärligt mycket. Äter fortfarande onyttiga saker. Har ångest inför våren och sommaren, vill inte visa min kropp. Mycket skulle vara lättare om jag inte tyckte om mat. Skulle vara glad om jag inte behövde äta. Vill men kan helt enkelt inte svälta. Hatar skönhetsideal. Vill bara trivas med mig själv.


2 kommentarer

lördag

Är nu tillbaka i Uppsala, har varit hemma lite över en timme men nu ska jag bege mig ner till stan och möta min älskade sara. Vi ska har en riktigt mysig kväll med middag någonstans och sedan bio. Det blir säkert en superbra kväll, jag känner verkligen att jag behöver träffa någon som inte tillhör familjen. Har ju inte träffat någon "utomstående" sedan förra torsdagen. Hmm, ganska deprimerande när jag tänker efter.
Nåväl, i ett sånt här läge passar ingen bättre än sara bengtsson.

0 kommentarer