fredag

Det har varit en bra dag idag. Den började med en ganska lång shoppingrunda på stan med emma och petra, vi hann även förbi dragon palace och efter det har jag varit hemma och packat inför imorgon samt träffat sara.

Dock slog det mig att jag inte kommer få träffa fredrik på 13 dagar och om jag har riktigt otur kommer jag och sara vara ifrån varandra hela 25 dagar. fysatan, inte kul alls!

Hur som helst väntar nu en vecka med sol (hoppas jag!!) nere i skåne, ängelholm närmare bestämt. Pappa har med sig sin dator så kanske blir det en liten uppdatering här annars hörs vi igen om en vecka. puss vänner
0 kommentarer

fredag

jag och mamma firade att jag fått tillbaka mitt sommarlov och att mamma fått semester så vi tog en liten shoppingrunda runt stan.


handukar till en kommande lägenhetspringskor + aerobicsskortunika och klänning

2 kommentarer

torsdag


 Idag blev en lång dag på jobbet, över 9 timmar var jag där. Egentligen kunde jag gått tidigare men vad gör man inte för lite pengar.

Om ett par minuter ska jag gå ner till bussen för att åka ner på stan. Ska på restaurang med ett par goda vänner, efter middagen ska de vidare medan jag beger mig hemåt. Jag vill inte vara supertrött sista dagen på jobbet. Oj, nu måste jag springa. hörs0 kommentarer