torsdag, valborgsmässoafton

Som ingen människa har missat är det ju Valborg idag, personligen tycker jag att det är en överskattad högtid eftersom det aldrig blir som man planerat. Därför har jag inga förhoppningar på den här dagen utan det får bli som det blir helt enkelt. Vädret är ju iallafall underbart, det är ju ett som är säkert.
Vid ett ska jag äta lunch med pappa, Biggan och några av deras polare och vid tre möter jag Emma på bussen in till stan där vi ska träffa lite tjejer. Senare blir det grillning och efter det är planerna ännu oklara, kanske blir det utgång med Sara. Vi får se.

Borde hur som helst skynda mig lite nu, måste vara klar om en timme i princip och jag har inte ens duschat ännu. Jag vet inte ens vad jag ska ha på mig! Kanske bara kan slänga på mig nått nu till lunchen och byta innan jag åker till stan, äsch vi får se. Ha en trevlig dag och kväll folket. Ta det lugnt.


 0 kommentarer

onsdag

Nu ska jag skölja av mig lite och sen krypa ner i sängen och sova. Pappa säger att jag borde lägga mig tidigt, han säger att jag tjänar på det inför imorgon. Han har nog rätt, som alltid. Därför säger jag godnatt nu, god natt !
0 kommentarer

onsdag

Dåligt med upptadering idag men kan sammanfatta mig lite kort. Proven gick sådär, spanska hörövningen var mestadels gissningar och idrotten kunde gått både bättre och sämre, men det blir nog iallafall inget IG.

Efter skolan kollade jag på Greys Anathomy och sen åkte jag, pappa och Olivia till mamma och åt middag. Fredrik hämtade mig runt nio och nu kom jag precis hem från solpalatset där vi solade 16 minuter var. Som ni säkert kan förstå var det väldigt lång väntan innan vi fick varsitt solarium, men det kanske det var värt... jag vet inte. Varmt var det ju iallafall!
0 kommentarer