torsdag - 4,5 h kvar

Mindre än fem timmar kvar tills vi åker hemifrån nu, och jag är fortfarande inte helt klar med packningen. Ärligt talat är jag inte förvånad eftersom jag en sådan där sista minuten packare. FAST jag har faktist inte packat lika överdrivet mycket som jag brukar göra, mamma har nämligen förklarat att vi troligtvis kommer köpa saker där och då gäller det att inte ha en redan full väska så man får med sig det hem sen. Hon är så smart, min mamma.

Nu ska jag bara göra klart en dum artikel, mejla den till min lärare och sen mysa med Fredrik så länge det går. Alltid lika jobbigt när man ska skiljas åt och vara ifrån varandra i över en vecka. Han har sagt att han ska lägga någonting i vår brevlåda som jag ska ha med mig på resan. Gullunge, undrar vad det kan vara.

Nåja, hoppas att alla får ett bra höstlov och hoppas att jag överlever den 12 timmar långa flygresan, eller resorna, ska ju tillbaka till Sverige också. huh, puuuuuuuuuuuuuuuusss jag kommer sakna er allihopa. Hittar jag en dator så blir det ett blogginlägg på en gång!

   
3 kommentarer
Jenny

åååh! är så avundsjuk! du får ha det så jättekul! :D jag ska till USA i sommar och vara där i en månad hos min moster=)

emma

kommer sakna dig hjärtat!!!!!!!!!!<3

fredrik

Saknar dej sjukt mycket Rebecka :( längtar tills lördag du och jag föralltid <333333