torsdag - 4,5 h kvar

Mindre än fem timmar kvar tills vi åker hemifrån nu, och jag är fortfarande inte helt klar med packningen. Ärligt talat är jag inte förvånad eftersom jag en sådan där sista minuten packare. FAST jag har faktist inte packat lika överdrivet mycket som jag brukar göra, mamma har nämligen förklarat att vi troligtvis kommer köpa saker där och då gäller det att inte ha en redan full väska så man får med sig det hem sen. Hon är så smart, min mamma.

Nu ska jag bara göra klart en dum artikel, mejla den till min lärare och sen mysa med Fredrik så länge det går. Alltid lika jobbigt när man ska skiljas åt och vara ifrån varandra i över en vecka. Han har sagt att han ska lägga någonting i vår brevlåda som jag ska ha med mig på resan. Gullunge, undrar vad det kan vara.

Nåja, hoppas att alla får ett bra höstlov och hoppas att jag överlever den 12 timmar långa flygresan, eller resorna, ska ju tillbaka till Sverige också. huh, puuuuuuuuuuuuuuuusss jag kommer sakna er allihopa. Hittar jag en dator så blir det ett blogginlägg på en gång!

   
3 kommentarer

torsdag

Börjar få lite smått panik över att jag om 24 timmar faktist har suttit på ett plan i mer än tre timmar plus att jag inte ens har börjat packa. Ingenting. Har inte ens lagt fram ett par shorts eller en ett par trosor. Allt känns bara så jobbigt, när man nu har lagt undan alla sommarkläder så ska man längst in i garderoben och rota. Men, jag ska inte klaga, jag får ju trots allt åka till USA. Dock har det ju blivit ganska dyrt där nu och det känns ju ... åhjuste, inte klaga.

pusss
0 kommentarer

onsdag

okej, jag erkänner att katten är mysig, ibland.

 
2 kommentarer