drar iväg

image157

hejdå, jag drar till Tandådalen med familjen och tjejerna Norbart nu !
bomba mig med sms, tack :)

pusss
0 kommentarer

hej fjortispiercing

Imorse fick jag helt plötsligt en impuls att pierca mig, så då gjorde jag det... x)
mamma blev arg och pappa skakar på huvudet, men den sitter kvar !

nån kommentar kanske ?

image155

2 kommentarer

dumleslaget

image153Hejhej, nu är jag hemma igen. Min kropp är heelt död ! Alltså ärligt talat så har jag ont i varenda muskel i hela kroppen :O helt galet. Fast inte så konstigt eftersom jag ändå spelat sex matcher på två dagar. Plus att sova på luftmadrass inte är världens skönaste. Vi slutade iallafall på en delad andraplats i gruppen men gick inte vidare till final på grund av målskillnaden.. lite synd men bra gjort av oss eftersom vi var så några !

Haha, vi räknade ut medellängden i vårat lag och den hamnade på 162 cm, ganska pinsamt ! Och det berodde på att de 93or vi hade med oss var över 170cm så om dom inte varit med hade vi väl legat runt 158cm.. haha ännu pinsammare. Vi är så små !
image154
Får ju inte heller glömma att berätta om våra grymma målgester som vi charmade publiken med ! Vi körde saker som pistolen, lagfoto, paddla kanot, jenka m.fl !
Ett litet referat : I skuggan av div. 1-kvalet gjorde åtta tjejer ur U-truppen + tre inlånade 93:or en nästan lika stor bragd i Dumleslaget i Göteborg. Som sammanfattning för hela cupen kan man ge tjejerna VG+. Fyra vinster, en oavgjord och en förlust är nog mer än vad tjejerna själva hade hoppats på och att vara snubblande nära en finalplats trodde väl ingen. Dessutom tror jag inte att något lag i Dumleslaget hade fler och mer uppskattade målgester. I matchen mot Frölunda i Lisebergshallen jublades det mer från läktaren av pojklag åt våra målgester än det gjordes för målen från våra spelare...

Lyckades även peta in ett antal mål och göra nån assist :)

puss

0 kommentarer