lördag, 21.24

Hemma igen. Turen till Rullsand var trevlig och likaså midsommar. Sitter nu hemma i soffan med en otroligt otålig pojkvän som inte kan ligga still. Har inte så mycket att skriva egentligen utan kände bara för att uppdatera. Imorgon åker iallafall jag och Sara till Dalarna. Vi ska göra rent och måla stugan, mot betalning förstås. Men ändå skönt att vara själv med henne ett tag. Det är välbehövligt. Så imorgon förmiddag så tar vi tåget och kommer hem igen på söndag. Har som vanligt mobilen med mig och så länge den lever (den har nämligen blivit lite knasig och funkar inte alltid) så kan ni nå mig där.

pussse

älsklings-fredrik i solnedgången
0 kommentarer

jag kommer älska dig föralltidIdag, eller tekniskt sätt igår, firade jag och fredrik vår 10 månaders-dag. Eller rent tekniskt sätt har vi nog bara varit tillsammans i .. hm 7-8 månader. Men vi skiter i det tekniska ! Om ni har läst dom tidigare inläggen från dagen så kan ni konstatera att jag spenderat mestadels av dagen med Sara. Min och Fredriks dag har varit lite .. upp och ner med alla möjliga sorters humörsvängningar från alla håll. Därför ska vi åka till hans husvagn i Rullsand imorgon för att fira midsommar där med några av hans polare. Kommer därför inte blogga någonting förän på lördag.

Borde man skriva något kärleksfullt till Fredrik nu kanske ? Jag har honom här brevid mig (som vanligt) så jag kan lika gärna säga det till honom direkt. Så slipper ni läsa sådant kärleksfullt tjaffs som är asdrygt att läsa.

Aja, men jag har mobilen med mig iallafall ! Hoppas bara att det finns mottagning !  pusss
0 kommentarer

onsdag, 16.01

För tillfället befinner jag mig hos min pojkvän Fredrik. Jag kom nyss hit efter att jag och sara varit och simmat. Vi hade ju som sagt tänkt att vi skulle börja simma strax efter 10 men vi kom inte i vattnet förän 4 timmar senare. Sara var så hungrig när vi kom ner till stan så hon var tvungen att äta mat med sin far. Jag passade också på att äta en liten matbit, man tackar ju inte nej till en gratis måltid direkt. Efter maten gick vi till Nautilus där vi klädde av oss och hoppade in i varsitt solarium. Det är så sjukt tråkigt att sola där, speciellt när man inte blir brun. Fett ovärt, men vi fick iallafall lite tid att smälta maten :) Och när vi väl kom ner i vattnet så simmade vi faktist 750 meter. UTAN PAUS !

Snart ska jag åka hem och laga pannkakor åt min lilla lillasyster och min omogna pojkvän som en annan hemmafru. Tråkigt nog för dom så kan jag ju inte laga pannkakor. moahha (6) Eller okej, vem som helst kan väl laga pannkakor men jag är mindre bra på det, om man säger så. Senare ikväll är det ju fotboll och den vet jag inte vart jag ska se någonstans. Vet inte heller med vem, men det löser sig. Jag är öppen för förslag.

puss

0 kommentarer