:)))))

höööhJust nu saknar jag min lille grabb så mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Som tur är kommer han hem inom ett par timmar och åker direkt till mig och sover :))))))) mys.
Imorgon tar jag, han och systern tåget upp till Dalarna för att tillbringa ett par dagar där. Jag hoppas på massa sol och ännu mera bad och lite mera vattenskidor! Åh vad jag längtar.

Snart ska jag träffa sara, hoppas jag. Har suttit inne typ hela dagen och väntat på att hon ska ringa .. men inget händer :(( buhu

Nej jag ska dra mig ut i solen, Men jag vet inte när jag är hemma igen. Om jag får som jag vill så blir det innan helgen iallafall. Mobilen är med såklart !

pusss

2 kommentarer

lördag, 17.25

Nu är jag hemma i Uppsala igen och det är så sjukt varmt !! Tänk att det verkar som att det blir lite sommar iallafall, hoppas bara att värmen håller i sig tills jag åker till Gotland. Det vore heeeelt underbart.
Idag har jag varit med Malin och Therese på stan. Grymt länge sedan man såg någon av dom och grymt kul att träffa dom igen. Vi satt mest och chillade på bryggan i skuggan, det är för varmt för att vara i solen!

Imorgon ska jag åka hemifrån igen, den här gången till sommarstugan i Dalarna och pojkvännen ska med. Det kommer blir så mysigt om det är bra väder. Typ glida runt på vattenskidor hela dagarna ! :D hööh

Nej nu ska jag käka och sen hoppas jag att jag och malin hittar på något riktigt kul ! Föresten kommer lillasystern hem senare ikväll, gud vad jag saknar den lille skiten !


pusss
0 kommentarer

öööh, det blir en lista

Dagens humör: trevligt
Dagens borde: göra sit-ups
Dagens klädsel: svarta tajts, svart linne, vitt linne, jeans jacka, sjal, svarta sandaler och solglasögon
Dagens accesoarer: guldkorset som vanligt, plus örhängen jag fick av älske
Dagens smink: mascara, solpuder
Dagens bästa: farmor
Dagens sämsta: att den bruna färgen försvinner
Dagens köp: en adidaströja och en mascara
Dagens sysselsättning: Örnsköldsviks stad med pappa, bakat med farmor
Dagens låt: ingen alls 
Dagens planer: sova
Dagens materiella vill ha: för tillfället vore det trevligt med ett glas vatten
Dagens längtan: söndag, då jag får träffa fredrik
Dagens fundering: vart ligger närmsta solarium ? 
Dagens beroende: telefonsamtal från fredrik
Dagens middag: stuvade makaroner med korv
0 kommentarer