nyårsafton

Jag är mitt uppe i fixandet inför kvällen då jag kom på att jag kanske ska skriva ett litet avslutande inlägg för det här året som har varit ett ganska så jättebra år! Dock orkar jag inte skriva en jättelång text om året men jag kan berätta vad mina nyårslöften är!

1. Träna ordentligt och äta rätt så jag blir av med massa fett till sommaren
2. Skaffa ett jobb
3. Åka utomlands med vänner
4. Satsa liiite mer på skolan, det vore trots allt roligt med ett MVG

Ja det var väl det. Nu ska jag börja sminka mig, vet inte hur det kommer gå med att få fast lösögonfransarna så jag är lite nervös. Vore surt om jag inte fick till det. 

Hoppas ni får en bra kväll allihopa och en bra början på det nya året ! GOTT NYTT ÅR !
0 kommentarer

nyårsafton

Idag är det alltså nyårsafton, det är ju trevligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu på dagen, kanske tar en promenad. Vädret är ju trots allt väldigt fint idag.
Runt 8 ska jag iallafall befinna mig hemma hos Sofie och äta lite efterrätt med flera fina brudar, sedan får man väl se vad som händer.

Nåväl, igår fick jag mina julklappar från pappa och hans släkt. Det såg ut såhär:

- En fet iPodhögtalare som laddar iPoden samtidigt
- Fred Perry-tröja
- ABBA Singstar
- 750 kr
- Diverse produkter till naglarna

Nu ska jag koka lite te och sätta mig framför TV:n hade jag tänkt. pusss 

0 kommentarer

tisdag

Idag var jag, Fredrik och Olivia och kikade lite på REAN här i Uppsala. Med mig hem fick jag en tröja och en kjol från Monki. Jag har redan en sådan kjol som jag köpte fast i lila som har använts flitigt, tänkte därför att det är smart att köpa en svart också.
Nu ska jag åka hem till pappa där vi kommer ha lite paketöppning efter det hoppas jag att jag orkar åka ner till Solpalatset och sola, sen kommer Fredrik.


Kjol 75 krTröja 150 kr


Imorgon är det nyårsafton, jag hoppas på en sjuhelsikes kväll!
0 kommentarer