tisdag, jag hatar tisdagar

gaah, vad less jag blir här sitter man i skolan och gick upp astidigt bara för att hinna vara i skolan halv 9. Så börjar man kvart över 10 ! :| det är ju så att man blir förbannad!

Menmen, kom nyss att tänka på mina små pengar jag får idag, haha. Det låg ett sånt där blått papper på min säng som man får när man får lön men jag trodde det var ett gammalt. Så kollade jag på det & då ba DRIVER NI MED MIG ?! JAG KOMMER FÅ PENGAR IMORN xd haha, jag blev liiiiite glad då liksom. Det var tydligen min semesterersättning som rullade in i plånboken. Just in time säger jag !

Jaha, nu har jag lyckats fördriva tiden lite medans jag skrev det som står här ovanför .. Nu är det 25 minuter kvar tills lektionen. Fast vad vi ska ha vet jag inte, har hört rykten om någon rabatt sak, ( rabatt ?! haha jag menade debatt! )
 Får se hur det blir med den saken, jag som "älskar" att debattera.

Efter lunch är det språkdag resten av dagen. Jag och Matilda ska gå och läsa triginja som man tydligen pratar i Etiopien. Oerhört skoj, och efter det ska vi kika på film på spanska och efter det får vi troligen gå. Fast klockan är nog närmare halv 5 då... GAAAAAH, jag kan inte släppa tanken på att jag kunnat sova typ 1 och en halv timme till !
Men det är inget jag kan göra något åt nu, nu loggar jag ut härifrån. Är faktist ganska nöjd över att jag uppdaterade lite här. Det var ju trotsallt ett tagsen, glöm inte att spana in bilddagboken också (; den uppdateras nämligen oftare än denna blogg, tyvärr. Jag jobbar på´t.

puss och kram


20 minuter senare: men VAFAN !! :O haha nu blev det ju ännu mera vänta. En hel halvtimme till ! HAHA, jag dör av tråkighet och på tanken att jag kunde fått sova längre.. ''/ hejdå
0 kommentarer

skavsår,skavsår

hejhej, sitter just nu i skolan (: Har SA-tid (självständigt arbete) haha jadu, det går väl lite sådär när alla har en varsin dator framför sig xd menmen , igår var jag faktist sugen på att träna och så fick jag höa att den var inställd :O ja ba ne :( Så då drog jag ut och sprang ett par årstavarv. Närmare bestämmt fyra stycken :)* typ asnöjd
Dock var jag tvungen att ta min syrras srping skor så det blev skavsår på båda hälarna.. ajaj inte kul vill jag lova.
nåväl, nu ska jag försöka jobba lite.

PUSS OCH KRAM

föresten är det "bara" 40 dagar kvar tills jag drar till Milano :)
0 kommentarer

hej är ditt namn underbar ?

nu är jag tillbaka , :(  det är både lite skoj och lite tråkigt.. jag orkar inte riktigt skriva allting som hänt. Men kolla bilddagboken ;D
http://eva-rebecka.bilddagboken.se
ni vet ju hur man säger att en bild säger mer än 1000 ord, så där är det liksom 46000 ord från resan. Eller nått :)


för övrigt sitter jag i skolan nu med min nya dator, så lovely  !

image61

0 kommentarer