dom jävlarna tog oss

hejhej, nu är det söndag och jag har tagit det sjukt lugnt hela dagen lång ! :) Fredrik sov över så stannade han kvar här ända tills jag, mamma och olivia drog till friskis och svettis.
Vi kollade på film och hade det allmänt mys (; haha en grej jag funderar över. Hur kan tonårskillar äta så himla mycket utan att bli feta ?! Liksom , här trycker man i sig 7 mackor hur lätt som helst. Men ba ja (y) hah .

Imorgon bär det av på årets tredje utomlandsresa, nämligen Milano. Där har jag aldrig varit förut, har inte varit i Italien heller. Eller jo men inte på fastlandet. Så det ska bli skoj ;) Komemr dock bara vara borta i 4 dagar. Vet itne riktigt vad vi ska göra men iallafall gå på fotboll och shoppa lite tror jag. Hoppas det blir mycket skoj !
nej nu ska jag äta, duscha & sen packa. Skriver när jag är tillbaka !

Take care älsklingar, pussy
2 kommentarer

HÖSTLOV

Så är det äntligen fredag nu :D sista dagen innan lovet !! Så himla sköööönt. Klockan är nu 10.34 och jag har redan slutat ( ;  Började 8.40 och hade skrivande journalistik, sen klassråd & efter det var det meningen att jag skulle ha drama. Men drama läraren dök inte upp så vi drog. Så ska vi ha lunch nu, sen SA-tid på svenskan och sen matte. Det betyder alltså att jag skulle få sitta här i typ 3 timmar.
Dock lyckades jag, matilda, shirin och viktoria övertyga matteläraren om att vi kunde få räkna hemma. SÅ nu har jag alltså slutat ! fett skönt, 10 dagar innan jag behöver sätta min fot här inne igen :D

aja , nu ska jag och matilda bara käka & sen ska jag nog dra till celcius och våldgästa. Får se om jag lyckas dra med mig den lille bajskorven till blondin. mohaha


På återseénde, pussipuss

0 kommentarer

hörde jag orden, dåligt inflytande ?

Tänkte ta en liten kort sammanfattning av min torsdag.
Den började med att jag vaknade av Fredriks mobil alarm. Han hade valt Oboy, vilket vackertväder.. ah ni vet den låten. Han trodde att man skulle bli glad av att vakna av den men njaae jag vet inte om jag blev glad över att höra Peps Persson rätt i örat..
Då var klockan runt halv 8 , så fredrik segade sig upp och sen drog han till Allians. När han gått så gick jag och la mig igen för jag började ju inte förän 11 (; jag somnade dock inte om men jag låg och kika på tv ett tag och sen gjorde jag mig iordning.
Runt kvart i 10 kom Fredrik tillbaka så umgicks vi lite och så skulle han följa med mig till bussen. Han skulle skjutsa mig och han brukar ha värsta speeden när han cyklar men .. inte idag. Han tyckte nämligen att jag skulle skita i min första lektion så därfö cyklade han i snigelfart & gjorde förstås att jag missade bussen, dumma unge! Så, då tänkte jag att jag lika gärna kunde strunta i lektionen och vi gick tillbaka hem till mig. Jag var dock otroligt osocial eftersom jag inte var jätteglad på honom men jag lyckades ändå inte hålla mig sur speciellt länge.
Åkte till skolan så att jag kom ungefär precis när lektionen slutade och såå. Blev mött av en stor fet skolkatalog, eller skolbok som emma kallar det (;

jaa sen flöt väl skolan på i två lektioner, varav en var gympa & boxning.. väldigt jobbigt men ändå skoj ! :D


Efter skolan så pluggade jag och sen på kvällen skulle jag och lilla Adam gå på promenad :) Det var meningen att vi skulle gå runt 7. MEN jag var så himla seg (som vanligt) så det blev inte förän halv 9. Det var väldigt trevligt att umgås med honom igen :D mycket berättande och skrattande !


PUSS O KRAM

0 kommentarer