det här är jag

image65

2 kommentarer

håltimme

Gosh, har haft spanska prov och det gick inte speciellt bra. Jag var heeeeelt lost på hörövningen ''/ Men tror jag ändå att jag lyckas få G. Hörde rykten om att personen bakom mig satt och tjuvkollade hela tiden ! :| DÖD ÅT HONOM.
Nåväl, just nu har vi håltimme & har redan haft det en och en hjalv timme & det är 1 timme och 45 minuter kvar tills gympan börjar. Så sammanlagt lite mer än 3 timmar ! Just nu sitter jag, petra, emma, matilda och elsa i ett grupprum i biblioteket och "jobbar" med vår presentation om människohandel. Med andra ord blogg, bilddagbok och playahead. Mohaha.

Usch jag har ingenting att skriva om egentligen men, bättre än ingenting hoppas jag. Resultatet får väl bli som det blir.


PUSSY

0 kommentarer

jag saknar dig

Du, jag saknar dig. Jag vet att du vet att jag gör det, jag har sagt det till dig. Okej, ibland kan du vara en stooor idiot men oftast så är du underbar. Du kan alltid, alltid göra mig på bra humör, eller snarare kunde. Så fort jag var ledsen så muntrade du upp mig med dina sjuka kommentarer och du gjorde oftast så att mitt självförtroende var uppe på max. jag saknar det.
Jag skulle nog kunna säga att du var min bästa killkompis, jag berättade allt för dig. Tänk, alla ute kvällar när vi bara var. Alla sms i sommras och alla låånga telefonsamtal.
Jag saknar din doft och jag saknar dina mörka ögon. Jag saknar dig, dig, dig. Varför slutade vi umgås egentligen ? Var det ditt fel, eller var det mitt ? Troligen bådas, du var en idiot och jag var en idiot. Två idioter kan tydligen inte snacka med varandra på ett normalt sätt så då slutar det med bråk och skit.
Hmm, jag ler bara jag tänker på hur fjantiga vi egentligen är. Jag ler bara jag tänker på dig, hahah. Helt sjukt vad jag tycker om dig. Jag vet inte om jag har sagt det någongång, det hoppas jag att jag har.
Kan vi bara inte börja om ? Vi har ju trots allt känt varandra i 3 år. Fast det kanske inte går, jag hade ju dig som kompis och du ville snarare ha mig som mer än en vän. Fan, du brydde dig så himla mycket om mig och gjorde massa gulliga saker för mig...


Jag saknar dig 

0 kommentarer