Pimp my riide (=

Söndag.
Klev upp halv 10 för det var dags för match. Stenhagen. Alla var sjuuukt tagade ! Till och med jag ! Vi vann med 3-1 :D en skön seger, jag gjorde inget mål men en assist ; )
Efter matchen var jag hemma och tog det vääääldigt lungt ända tills jag gjorde nånting annat xDtyp ASFIN !
0 kommentarer

I looooove the ORGEFOREST !

TJENARE gott folk !
Nu är vi hemma igen efter en mycket uppfriskande vecka. Det har varit ISkallt och väldigt väldigt kalla vindar. Då är det inte speciellt kul att åka oavsett hur bra det går , inte för att det gått speciellt bra för mig den här veckan men ändå. Jag har blivit värsta fegisen och stannar typ 10 gånger i varje backe, på skidor alltså! På snowboard antar jag att det är dubbelt så mycket stopp. Det är alltid mig som familjen får vänta på ! Jag känner mig som en kyckling när jag åker ! håhåjaja , jag är en riktig chicken. På tal om engelska så har jag och min "käre" lillasyster snackat engelska med lite indisk brytning hela vecka. Veryvery nice !
Fast en grej som inte var så nice var när jag och sis åkte bland trollskogens alla gupp. Då åkte vi förbi tre killar som stod och kissade ! Helt öppet . Jag ba : OLIVIA, JAG SÅG DEN GULA SNÖN ! :D

När man bor i en stuga har man bara kanalerna 1&2. Personligen tycker jag inte att dom är så roliga så då gäller det att underhålla sig med annat. Vi "barn" i familjen har tex försökt att sjunga Lilla snigel med stängd mun och uppblåsta kinder. Det låter skummt fast det är grymt kul när man lyckas . haha (a) Vi har också använt oss av kortlekar & mycket kiss&bajs humor :S Blir nästan lite skraj när man tänker på vad vi hållit på med! HAHA

Kan meddela att jag fått mer än 85 sms den här veckan ! *stolt , mihi

Eller jo, en kul greej på svt1 är ju stockholm live ! Vi har kört repliker från det hela veckan typ. speciellt från Johan Glans , skön kille det där ; ) 
 http://www.youtube.com/watch?v=5T6luJEgQIM&mode=related&search=

japs 

Veckan låt: Nelly Fortado- All good things

1 kommentar

Vi drar till fjällen , ute & glider med snowboard och skideeer !

FREDAG, FREDAG, FREDAG! Jag älskar fredagar :D 
Idag fick vi sluta 11.45 för vi hade inställt HK . Som vanligt typ, asså Kristin är alltid borta ! Inte för att jag lider men .. man vill ju lära sig liiiite iallafall.
Menmen , jag och jenny åkte ner till stan & satte oss på Linné cafét. Jag köpte en latte och morotstårta , det var jättegott och jag blev jättemätt! Precis när vi skulle gå ringde sara och frågade om hon kunde möta oss & självklart kunde hon det . Fast då sprang Jenny till sin buss så det var bara jag och sara. Det gjorde inte så mycket att jag var själv med henne för hon är ju trots allt underbar !
Vi knallade runt  lite i affärer och så . Jag köpte: 2 linnen , 2 par örhängen & ... inget mer (a)

Nu på kvällen har jag varit med sara ! Vi har käkat godis, kollat på film/tv och tagit massa mysiga (?) bilder !

IMORGON BÄR DET AV TILL SÄÄÄÄÄLEN ! jag längtar,längtar,längtar! :D Bara jag inte blir sjuk som förra året =/

Ha ett trevligt sportlov gott folk ! Jag finns att nå på mobilen ; ) mihi !


mohao 
såhär glada är vi när vi ska vara med på bild !
0 kommentarer