det vad värst

hejsan ! jag har inte skrivit sen i torsdags :| det är liksom 5 dagar sedan ! haha vad fan har jag hållit på med egentligen? xd eller jo jag njöt ju av helgen en del... det är nog min ursäkt för varför jag inte skrivit ;) jag njöt av annat ! Men nu ska det fan i mig bli ändring ! 8-)

Såå, idag är det alltså tisdag. Skolan har fortfarande inte kommit igång ordentligt vilket är skönt :) Idag hade vi först lite svenska och sen fick vi gå ner till biblioteket för att låna en bok. Sen hade vi lunch i typ 2 timmar och sen "minglade" vi med 2:orna och 3:orna. jätteskoj xd haha man blev typ indelad i grupper så skulle man lösa saker på ett papper. Och vilken grupp tror ni vann? ;) min såklart! HAH, priset var typ att alla i gruppen fick ett föremål som legat i nått lälrarskåp i ett par hundra år. Funderade på att ta en datamus men den funkade bara på riktigt gamla datorer och jag behöver ingen ny så.. njaa. Det fick bli en tejprulle !

I övrigt så har jag väl hittat mig lite personer att umgås med :) så Rosendal har visat sig från sin bästa sida dom här första dagarna !

BTW, så är det 11 dagar kvar till jag åker till mallorca :)puss&kram

1 kommentar

It´s the shit

SHOOBRE, idag var skolan faktist rätt lyckad : ) jag hade filk att snacka med och folk att sitta med i matsalen. HAH det finns en tjej som heter Agnes. Asså hon är verkligen helt sjukt rolig. haha , så jävla sköön : ) henne vill jag bli vän med (a)
Efter skolan cyklade jag ner på stan, där jag jag runt lite själv i nån timme och sen mötte jag Jenny och Ellinor. VI stod och snacka ett tag och sen gick jag med dom istället, det var mycket trevligt ! 
Klockan 18.45 var det dags för säsongens första innebandy träning. För min del asså. Jag var väldigt nervös öveer att alla skulle tränat jättemycket under lovet. Men när det visade sig att typ alla var på nått möte så vi var bara 5 stycken på träningen. Det var en fett skön start. Vi körde skott och så. Det gick rätt bra så jag har varit på värsta bra humör resten av kvällen :D haha värsta lyckade dagen typ : ) 
nej nu ska jag ta och bestämma vad jag ska ha för kläder på mig imorn och skicka ett sms eller två, eller nej tre faktsist .

PUSSochKRAM

1 kommentar

mitt liv som mobbad .

HAHA asså shit, jag är mobbad. Fast det har iförsig bara gått två dagar ännu. Men ändå ! Ber så hemskt mycket om ursökt att jag inte skrev om första dagen och så men det var så mycket nytt så jag har inte hunnit smälta det ännu. Fast skolan verkar okej och klassen lika så, trots min brist på vänner. Fast jag hoppas det löser sig med tiden. Aja jag hinner inte skriva mycket mera eftersom pappa ska ha datorn men jag ska uppdatera lite mera senare i veckan.

Puss & kraM

oh juste, måste bara tillägga att jag var med malin nu på kvällen. Så SJUKT skönt att träffa en människa att snacka med. Och vad vi garvade :) håhåjaja, jag älskar dig !
0 kommentarer