Extra extra

hejsan .
Sov hos Emil inatt . Hur myyysigt som helst ( ; Jag svär han är världens underbaraste kille <3
Förmiddagen var ju allt annat än mysig & underbar =/  *suck .. typiskt min otur att det skulle hända ..
Aja .. jag får göra det bästa av situationen .

Just nu är Carro , Mathilde & Cecilia här . : )  Dom har ätit mat här .
För ca: 5 minuter sen  hade jag & Carro ett riktigt gott skratt när vi kollade på Extra extra :D

-Vad heter Ulf Lundell i mellannamn ?
-Herman.
-Fel , Gerald. Vad heter Ulf Lundells pappa ?
-Kalle.
-Nej , Gerald. Vad heter Tysklands premiärminister ?
-Helmut.
-Fel , Gerald.

R. & C. brister ut i världens asgarv :D
HAHA


/r.s

0 kommentarer

alla kan ha en deppig dag :)

Alla har en deppig dag. Hopplösa dagar när man känner sig nere, retlig, ensam och helt färdig. Dagar då man känner sig liten och obetydlig, när allt tycks utom räckhåll. Man saknar resning. Bara att komma igång verkar omöjligt. En deppig dag kan man få för sig att alla är ute efter en. ( Det är förstås inte alltid så dumt. ) Man är frustrerad och orolig, vilket kan leda till nagelbitarorgier som hux flux kan stegras till prinsesstårteorgie!
En deppig dag känns det som om man flyter omkring i en ocean av bekymmer. När som helst kan man börja gråta utan att ens veta varför. Till slut känns det som att gå runt i livet utan mål och mening. Man hänger upp sig på så mycket, om man vill skrika : " SNÄLLA, SKJUT MIG! "
En deppig dag kommer så lätt. Man kanske vaknar och inte känner sig till sin fördel, hittar några nya rynkor, har gått upp i vikt, eller fått en stor finne på näsan. Man kan glömma namnet på den man gillar eller få ett pinsamt foto i tidningen. Man kan bli dumpad, frånskild eller sparkad, göra bort sig offentligt, få ett taskigt smeknamn eller bara vara risig i håret. Kanske sitter du på nålar på jobbet. Du är ett par nummer för liten, chefen hackar på dig, och alla på kontoret gör dig galen. Du kanske har blixtrande huvudvärk, eller ont i ryggen, dålig andedräkt, tandvärk, väderspänningar, torra läppar eller ett elakt nageltrång.
Vad det än är så är det garanterat nån där uppe som inte gillar dig. Åh, vad ska man göra, vad ska man göra?
Jo, om du är som folk är mest, gömmer du dig bakom en vag känsla av att allt ordnar sig. Sedan ägnar du resten av livet åt att titta dig över axeln och vänta på att allt ska gå åt skogen igen. Under tiden blir du bitter och cynisk eller ett patetiskt, gnälligt offer. Tills du blir så deppig att du lägger dig ner och önskar att du bara kunde försvinna eller, ännu värre, blir beroende av Rober Wells. Det är dumt, man är ju bara ung en gång och aldrig gammal två gånger.
Vem vet vilka fantastiska saker som väntar runt hörnet?
Världen är ju ändå full av märkliga upptäckter, saker som man inte ens kan föreställa sig. Det finns läckra, ljuvliga dofter och smaskiga godsaker att dela. Jösses, man kan bli sagolikt rik eller till och med superstjärna ( nån gång )
Inte illa, eller hur?
Men vänta, det är inte allt!
Man kan stå på händer och lattjaoch yoga och sjunga karaoke och dansa vilt och galet. Men bäst av allt, det finns romantik
Det vill säga långa, trånande blickar, kärleksfullt nonsens, gosande, blöta pussar, fler blöta pussar, och ännu fler blöta pussar, ett eller annat kärleksbett och sen, ja, allt kan hända.
Hur ska man hitta den där härliga bebbelbadskänslan? Det är lätt.
Först och främst, sluta att försöka smita ifrån alla bekymmer. Det är dags att se sanningen i vitögat. Alltså, slappna av. Ta några djupa andetag ( in genom näsan och ut genom munnen ). Försök meditera. Eller ta en liten promenad för att rensa huvudet. Sluta klamra dig fast vid alla gammal bråte. Försök se saker ur en annan synvinkel. Kankse är det du som har fel. Om det är så, våga be om ursäkt ( det är aldrig för sent ). Om nån annan handlar fel, våga stå upp och säga : "Det där är inte rätt och jag accepterar det inte! " Det är okej att vara bestämd. ( Det är knappast okej att bua ut någon. ) Var stolt över den du är, men kom ihåg att kunna skratta åt dig själv. ( Det är mycket enklare om du umgås med posetiva människor. ) Lev som om varje dag var den sista, för en dag så kommer den. Tveka inte att gapa över mycket. Ta lite risker. Håll dig framme och ge järnet.
För trots allt är det väl det livet går ut på?
Det tycker jag med.


Taget ut : En deppig dag ... och hur man blir glad igen.
0 kommentarer

Tisdag .

Hojhoj , hade kemi prov idag , hade 48/64 . VG ;D Eftersom kemi inte är mitt starka ämne så är jag helnöjd faktist . : )

Rebecka: jag hade ett fel på Godkänt delen .
Niklas: Okej , men det var inget om joner väl ? Igår lärde jag ju dig vad det var .
Rebecka: Jag ska kolla .. hmm .. Jag hade fel på "Vad är en jon?" HAHAHA
Niklas: NEJ?!

Idag har jag pluggat , pluggat & åter pluggat , (har 2 prov till den här veckan *suck) men jag hann även med att passa in en innebandyträning mitt bland allt pluggande .

/r.s
0 kommentarer